ADS thema avond: VERBINDEN

27 juni 2017 20:00

(Opslaan naar agenda)

Best Western Hotel Nobis

ADS thema avond: VERBINDEN
De ondernemersverenigingen uit Asten, Deurne en Someren bieden ondernemers de gelegenheid om hun netwerk en kennis te delen en uit te breiden. 

Het thema verbinden wordt vormgegeven door middel van speeddate sessies. Ondernemers uit verschillende branches komen bij elkaar aan tafel en kunnen zo hun netwerk uitbreiden. Denkt u aan uw visitekaartjes?

De avond wordt gehouden op dinsdag 27 juni, aanvang 20.00 uur in Best Western Hotel Nobis, Nobisweg 1 in Asten. Ook niet leden zijn van harte welkom, breng dus gerust een introducee mee. De avond zal worden gepresenteerd door de voorzitters van de ondernemersverenigingen. Jan van Dijk, directevoorzitter bij de Rabobank Peelland-Zuid is gastspreker. 

Dit is een initiatief van de gezamenlijke ondernemersverenigingen van Asten, Deurne en Someren (ADS). Ons streven is twee keer per jaar een gezamenlijke activiteit te organiseren om zo tot een duurzame samenwerking te komen. 

Aanmelden kan t/m 20 juni op de website van de OVA via bijgaande link:https://www.ovasten.nl/activiteit/67
Ondernemers Vereniging Someren

whitestroke 

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Ondernemers
Vereniging
Someren

 

Groeningen 20
5712 HC  Someren

 

Telefoon: 0493-496321
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.ovs.nl

 

icon-facebook icon-twitter icon-linkedin

btn-lid-worden