Ondernemerscafé op woensdag 5 april

ZittendeOndernemerEen echte ondernemer blijft in beweging...

"Zitten is het nieuwe roken!", hoor je steeds vaker. Maar ja, een ondernemer is vaak een groot deel van zijn werkdag "veroordeeld" tot een plek achter zijn bureau. Dus wat moet je met zo'n uitspraak? Die vraag gaan wij, samen met u, tijdens het komende OVS-ondernemerscafé, beantwoorden.

Natuurlijk kunt u eerst eens kijken naar uw werkplek. Is alles, gezien door een ergonomische bril, zo optimaal mogelijk op elkaar afgestemd? Denk daarbij ook aan nieuwe ontwikkelingen, zoals een zit-sta werkplek. Ook beweging gedurende de dag, zoals eens wat vaker de trap nemen of een lunchwandeling, kan een positieve bijdrage leveren.

Een ondernemer is zuinig op zijn of haar werknemers en doet er alles aan om uitval te voorkomen. Maar hoe zuinig is een ondernemer op zichzelf? Blijft er bijvoorbeeld nog tijd over voor een avondje sporten? Beweging is goed voor het lichaam, maar maakt ook het hoofd een keer lekker leeg. Ons lichaam kan onmogelijk goed bewegen zonder goede brandstof. Dus ook over voeding, gaan we, tijdens deze avond, praten.
Een kostenbewuste ondernemer zal zeggen: "Mooi, maar wie gaat dat betalen?" Mogelijk kan de fiscus ook nog een bijdrage doen aan uw gezonde plannen. Zelfs dit aspect komt voorbij.

Kortom een lekker vol programma in een aangepaste opzet, waardoor u, als gast, meer ruimte krijgt tot het stellen van vragen. Wij zijn blij om tijdens dit ondernemerscafé te mogen verwelkomen:

- Rob Wijnen van Rob Wijnen Kantoorinrichting
- Hanny Bouwmans van Elixer Oefentherapie & Coaching
- Ben Mengelers en Mindy Thoolen van B2M Voeding – Sport – Coaching
- Bart Adriaans van Groente & Fruit Someren
- Pieter Janssen van Accorde Accountants en Belastingadviseurs
- Boudewijn ten Bokum, Fysio-Fit ten Bokum

Ook dit ondernemerscafé wordt weer gepresenteerd door ons, altijd dynamische, presentatie-duo: Marie-Louise Looijmans en Willie van Mierlo. Alle ondernemers uit Someren en omstreken zijn van harte welkom. Wel graag even aanmelden. Dit kan tot en met 31 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. A. OVS logo zndr tekst

OVS Ondernemerscafé
Woensdag 5 april
Café Zaal Brasserie In d'n Herberg, Postel 27 Someren
Ontvangst 20.00 uur
Aanvang 20.30 uur

 


 

Ondernemers Vereniging Someren

whitestroke 

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Ondernemers
Vereniging
Someren

 

Groeningen 20
5712 HC  Someren

 

Telefoon: 0493-496321
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.ovs.nl

 

icon-facebook icon-twitter icon-linkedin

btn-lid-worden