Bijeenkomst Weerdialoog verplaatst naar 13 april

 weerdialoog

Tijdens de voorbereiding van de Weerdialoog in Someren merkten het waterschap en de gemeente dat velen graag aanwezig zouden willen zijn, maar op deze korte termijn de ruimte niet hadden in hun agenda's.
Omdat zij het belangrijk vinden dat één ieder de kans krijgt aan te kunnen sluiten bij de Weerdialoog hebben zij besloten deze te verzetten naar 13 april, van 19:00 tot 22:00. Op deze manier krijgt iedereen de kans zich te kunnen aansluiten bij de Weerdialoog van Someren.

Tevens is de locatie aangepast, zodat ze meer mensen kunnen onderbrengen. De nieuwe locatie is: Partycentrum de Platte Vonder Nieuwendijk 10 in Someren-Eind. Diegenen die zich reeds hebben opgegeven hoeven dat niet opnieuw te doen. Wanneer u zich nog niet heeft aangemeld, kunt u dat alsnog doen door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Ondernemers Vereniging Someren

whitestroke 

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Ondernemers
Vereniging
Someren

 

Groeningen 20
5712 HC  Someren

 

Telefoon: 0493-496321
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.ovs.nl

 

icon-facebook icon-twitter icon-linkedin

btn-lid-worden