Tweede weerdialoog op 30 mei 2017

weerdialoog
Voor de tweede dialoogavond op dinsdag 30 mei nodigen de beide waterschappen en de gemeente Someren alle boeren, burgers en buitenlui uit Someren opnieuw van harte uit.
Deze keer duiken we dieper de materie in rondom de lokale situatie. Daarnaast laten wij u zien welke maatregelen inmiddels zijn getroffen en wat er nog te doen staat. Tenslotte werken we met u via een aantal thema-tafels onderwerpen als verdroging, wateroverlast en hittestress dieper uit.

U bent opnieuw van harte welkom, daarnaast vinden wij het fijn wanneer u ook uw buren meebrengt.
We stellen het zeer op prijs als u even meldt dat u wilt komen met een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , onder vermelding van 'Tweede dialoog Someren', uw naam en eventueel de organisatie die u vertegenwoordigd.

De locatie van deze avond is wederom het Partycentrum de Platte Vonder Nieuwendijk 10 5712 EM SOMEREN-EIND. Aanvang: 19.00 uur.

 


 

Ondernemers Vereniging Someren

whitestroke 

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Ondernemers
Vereniging
Someren

 

Groeningen 20
5712 HC  Someren

 

Telefoon: 0493-496321
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.ovs.nl

 

icon-facebook icon-twitter icon-linkedin

btn-lid-worden