Glasvezel in het buitengebied!

 
Glasvezelnetwerk in het buitengebied!

ondertekening-samenwerkingsovereenkomst-glasvezel-in-buitengebied 01Een zevental Brabantse gemeenten heeft de weg vrijgemaakt om circa 6.500 adressen in het buitengebied van een glasvezelnetwerk te voorzien.
Burgemeester en Wethouders van de gemeenten Asten, Cranendonck, Gemert-Bakel, Laarbeek, Nuenen, Someren en Son en Breugel hebben met de Maatschappij voor Breedband in Brabant (Mabib) afspraken gemaakt over de voorwaarden waaronder de uitrol van een glasvezelnetwerk in de buitengebieden gerealiseerd kan worden.

De voorbereidingen voor lokale glasvezelcampagnes zijn inmiddels opgestart. Wanneer tijdens de campagne minimaal 55 procent van de adressen in Asten en Someren zich aanmeldt, bouwt Mabib het glasvezelnetwerk.

De kosten van aansluiting zijn € 1815 (€ 1500 excl. BTW). Er kan ook gekozen voor meer gespreide betaling. Dan geldt € 250 ineens en € 15 /mnd.
Daarnaast zijn er de normale kosten van een provider. Welke provider men kan kiezen is nog niet bekend.

Bij meer dan 70% abonnementafnemers krijgt iedereen een korting van € 250 incl. BTW.

Voor meer informatie klik hier


 

Ondernemers Vereniging Someren

whitestroke 

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Ondernemers
Vereniging
Someren

 

Groeningen 20
5712 HC  Someren

 

Telefoon: 0493-496321
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.ovs.nl

 

icon-facebook icon-twitter icon-linkedin

btn-lid-worden