OVS lid in beeld

Deze rubriek biedt OVS leden de ruimte om hun bedrijf te presenteren.

Wilt u ook met uw bedrijf in beeld?
Dat kan! OVS biedt deze rubriek gratis aan voor alle leden.

Lees meer...

Dansschool Hellendoorn

Dans en party centrum Hellendoorn is al 70 jaar een begrip als het gaat om dansen en het geven van danslessen, of het nu gaat om stijldansen, salsa, hip hop, breakdance of zumba etc. zowel op internationaal wedstrijd niveau, of gewoon voor de gezelligheid.....de familie Hellendoorn (nu al 3 generaties) staat hierbij garant voor gezelligheid en professionaliteit.
Met wekelijks gezellige dansavonden, voor iedereen toegankelijk.

Lees meer...

RSW Accountants, Belastingadviseurs & Consultants

Over RSW
RSW HelmondRSW accountants, belastingadviseurs & consultants is al meer dan 25 jaar actief in de regio Zuidoost Brabant en de Randstad. Met 2 vestigingen, 45 medewerkers in Helmond en Asten verzorgen wij nationale en internationale dienstverlening op het gebied van accountancy, fiscaliteit, administratie personeel & organisatie en salarisadministratie.

Wij zijn aangesloten bij de landelijke beroepsorganisaties NBA, RB, NOB en SRA en zijn partner in INPACT, een internationaal samenwerkingsverband van accountants en belastingadviseurs met contacten in alle belangrijke industrie- en handelslanden.

Lees meer...

Promeon Security

1. Evenementenbeveiliging
Promeon Security – Innovative Security

Expertise, ervaring, professionaliteit en innovatie: dat is waar Promeon Security voor staat. Wij zien veiligheid als onderdeel van een strategie die bijdraagt aan het succes van uw organisatie.

Promeon gelooft in professionaliteit door kennis en ervaring en een hecht, stabiel team. Wij selecteren onze mensen op ervaring, sociale omgangsvormen, training en opleiding, natuurlijk overwicht, de wijze waarop zij situaties en (ver¬dacht) gedrag weten in te schatten, hoe zij communiceren.

Lees meer...

Brans Bags & More

1
Bent u op zoek naar de perfecte tas?
Een tas is een belangrijk fashionitem bij je outfit, maar een tas moet ook praktisch zijn. Wilt u graag een kleine tas? Een grote tas? Die ene gave tas? Kom shoppen in onze nieuwe winkel en kijk welke tas voor u de perfecte is.

Ons assortiment bestaat uit topmerken, zoals: Cowboysbag, Samsonite, Eastpak, Kipling, Travelite, De Rooy, Burkely, Merel by Frederiek, Legend, Xworks, Bag2Bag, My Lady, Bear Design, Plevier en Castelijn en Beerens.

Lees meer...

Ondernemers Vereniging Someren

whitestroke 

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Ondernemers
Vereniging
Someren

 

Groeningen 20
5712 HC  Someren

 

Telefoon: 0493-496321
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.ovs.nl

 

icon-facebook icon-twitter icon-linkedin

btn-lid-worden